Barry team lead generation

Barry

De bezielde trainer

Barry weet als coach niet alleen de toptalenten van lead generation elke keer weer te motiveren om geweldige prestaties neer te zetten, maar geeft ook met veel bezieling clinics waarbij waardevolle kennis via praktijkoefeningen wordt overgebracht. Hij is trots wanneer hij alle telemarketeers gedisciplineerd, maar met oprechte passie, de ultieme beloning voor de klanten binnen ziet halen. Binnen het winnende team is Barry eindverantwoordelijke voor de operationele en technische zaken.

Cheryl team lead generation

Cheryl

Allround manager

Cheryl, de topatleet tussen het marketingteam en de klanten en eindverantwoordelijke voor de sales, financiën en P&O bij lead generation. Met haar heldere inzicht weet zij iedere keer weer aansluiting te vinden tussen de krachten van het team en de klanten, om zo telkens weer topresultaten neer te kunnen zetten. Cheryl haalt de meeste voldoening uit tevreden klanten en het werken met haar succesvolle team.

lead generation wouter

Wouter

De motiverende quarterback

Wouter is als quarterback bij elke aanval betrokken. Het hebben van inzicht en het kunnen motiveren van het team, zijn hiervoor de belangrijkste eigenschappen.

lead generation michael

Raymond

De alles overziende spelverdeler

Raymond is de alles overziende spelverdeler die zijn talenten kan laten excelleren in alle disciplines en team lead generation onverslaanbaar maakt.

lead generation puk

Puk

The sweeper

Haalt de stress weg bij het team, waardoor iedereen naar volle capaciteit kan worden ingezet. De kans is groot dat u Puk aan de telefoon krijgt wanneer u contact met ons opneemt.

lead generation michael

Belle

Lead generation

Meer informatie over Belle binnenkort beschikbaar.

lead generation michael

Michael

Lead generation

Meer informatie over Michael binnenkort beschikbaar.

Over team lead generation:

Lead Generation is een B2B telemarketingbureau, dat naar initiatief van Cheryl Miskow en Barry van den Berg is opgericht. Met een schat aan commerciële kennis in huis, worden bedrijven sinds 2008 door ons geholpen in het behalen van hun groei- en winstdoelstellingen. U wordt voorzien van eerlijk advies en vakkundige ondersteuning, waarbij úw rendement als uitgangspunt van de strategie wordt gebruikt.

 

Onderscheidende teamstrategie

De inzet van lead generation wordt beloond door een trouwe aanahng in de vorm van vele vaste klanten. Bij lead generation krijgt u het maximale rendement uit uw marketingbudget. De klanten van lead generation bedelen ons de volgende kenmerken toe:

 • professioneel
 • zeer flexibel
 • experts in hun vakgebied
 • creatieve denkers

Direct met ons in contact komen, verzend een bericht:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]